Werken bij Van Mossel

Jouw carrière in de hoogste versnelling.

Scroll
Baan die bij je past 1

Altijd in beweging

Wij bieden de baan die bij je past

Van Mossel Automotive Group is in 77 jaar tijd uitgegroeid tot één van de meest vooraanstaande automotive bedrijven in de Benelux. Inmiddels werken er ruim 7.014 medewerkers elke dag aan onze belofte ‘Voor mobiliteit, voor iedereen’, en daar zijn wij heel trots op! Met 459 vestigingen in Nederland, België, Luxemburg, Denemarken, Duitsland, Frankrijk, en het Verenigd Koninkrijk draait het al lang niet meer alleen om auto's verkopen en onderhouden. Klanten kunnen vandaag voor heel het mobiliteitspakket terecht bij Van Mossel. Van aankoop tot herstelling, van verzekering tot financiering, van leasecontract tot laadoplossingen, bij ons vind je alles onder één dak en dat is ook net onze sterkte als werkgever.

Wat je passie ook is, binnen onze verschillende bedrijfstakken vind je ongetwijfeld een baan naar je zin! Onze organisatie blijft groeien én blijft uitkijken naar volgende successen. Sluit jij je aan bij onze enthousiaste collega's en schakel jij jouw carrière een versnelling hoger?

Work hard play hard v2

Cultuur

Work hard, play hard

Bij Van Mossel zijn we altijd op zoek naar talent dat zich herkent in onze passie voor mobiliteit en net als ons de verwachtingen van de klant wil overtreffen. Ongeacht het bedrijfsonderdeel waarin je aan de slag gaat, werken bij Van Mossel betekent werken in een gedreven familiebedrijf en een uitdagende baan met volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Benieuwd naar jouw nieuwe baan in de automotive wereld?

een grote familie v2

Werksfeer

Samen één grote familie

Bij Van Mossel staan onze kernwaarden hoog in het vaandel. Wij streven ernaar de meest aanbevolen aanbieder te zijn van mobiliteitsoplossingen in de breedste zin van het woord. Dit principe nemen wij over in onze rol als werkgever in de mobiliteitssector. Wat je ambities dan ook zijn, bij Van Mossel steken wij energie in groei en de ontwikkeling van jouw carrière. Bij ons werk je op topniveau, ben je verzekerd van uitdagend werk en een goede nuchtere werksfeer. Bij Van Mossel is het hard werken, maar hierbij is er natuurlijk ook ruimte voor gezelligheid en voor het vieren van behaalde successen. Je maakt hiermee jouw carrière tot een succes bij Van Mossel.

Van Mossel Kernwaarden

Gastheerschap webp
Gastheerschap

De klant zich zo welkom mogelijk laten voelen.

Gedreven webp
Gedreven

Bevlogen, bezield, enthousiast, fanatiek en gemotiveerd.

Onderscheidend webp
Onderscheidend

Meer bieden dan verwacht, positief opvallen, creatief en vernieuwend.

Klantgericht webp
Klantgericht

Het signaleren van, anticiperen op en handelen naar de wensen en behoeften van de klant.

Resultaatgericht webp
Resultaatgericht

Denken in oplossingen, samenwerken en resultaatverplichting.

MVO
MVO

Een vorm van ondernemen, met respect voor de sociale kant en binnen de ecologische randvoorwaarden.

Eerlijk en open webp
Eerlijk en open

Open minded, bereidheid tot veranderen, kwetsbaar opstellen, hulp vragen en nieuwsgierig zijn.

Actief in 6 landen v2
Stap aan boord

Actief in 7 landen met ruim 7.014 collega's