Family playing with kite on the beach

Van Mossel voor zorgeloze mobiliteit

Scroll
Medewerkers v2
Ruim
7.014
medewerkers
Landen v2
Actief in
7
landen
275 Lokaties v2
Ruim
459
vestigingen op 275 locaties
man sitting wheel his car

Wat wij doen

Alles rondom zorgeloze mobiliteit

De Van Mossel Occasion vestigingen bieden een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto’s. Jaarlijks verkopen we ruim 185.000 nieuwe en gebruikte auto’s. Onderdeel van de Van Mossel Automotive Group is een Autoschade Groep met landelijke dekking in België en Nederland. Ook behoort International Car Lease Holding tot de groep. Hieronder vallen de leaselabels Van Mossel Autolease, J&T Autolease, DirectLease en Westlease. Ruim 7.014 medewerkers werken met passie voor de groep en realiseren een omzet van circa € 5,8 miljard op jaarbasis.

Naast de dealer & lease bedrijven kun je ook terecht bij een van de Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten, Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van je bedrijfswagens en Van Mossel Energie.

Cover Jubileummagazine v2

Wie wij zijn

Een echt familiebedrijf met 75 jaar ervaring en altijd veel ambitie.

Bij Van Mossel zijn we altijd op zoek naar talent dat zich herkent in onze passie voor mobiliteit en net als ons de verwachtingen van de klant wil overtreffen. Ongeacht het bedrijfsonderdeel waarin je aan de slag gaat, werken bij Van Mossel betekent werken in een gedreven familiebedrijf en een uitdagende baan met volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Benieuwd naar jouw nieuwe baan in de automotive wereld?

Werken bij

Berkhof Eric van Mossel automotive groep

Wij staan voor gastvrijheid en uitstekende service. Alles voor zorgeloze mobiliteit.

Eric Berkhof - CEO Van Mossel Automotive Group

43 automerken v2

Dealerbedrijven

Officieel dealer van 43 automerken

Van Mossel Automotive Group is dealer van tientallen toonaangevende merken in de automotive. Deze voertuigen worden zowel nieuw als tweedehands aangeboden in onze showrooms. De Mega Occasion Centra leveren voornamelijk tweedehandswagens, zowel van onze eigen als niet eigen automerken.

Autoschade v2

Schadebedrijven

38 schadeherstel vestigingen in de Benelux

Van Mossel Autoschade Group biedt een netwerk van 38 vestigingen in de Benelux. Of het nu gaat om grote autoschade, klein schadeherstel, lakschade of een ruitbreuk: elk voertuig wordt hersteld conform de richtlijnen van de fabrikant. Tevens geldt altijd merkgarantie, wat waardevermindering van het voertuig voorkomt. Bij Van Mossel doen we er alles aan om bij autoschade zo goed en zo efficiënt mogelijk te helpen. Met de beste mensen en dito service.

Lease 1

Leasebedrijven

Diverse lease mogelijkheden onder één dak

Bij Van Mossel Autolease concentreren we ons op zowel op de zakelijke- als op de particuliere klant. Van Mossel biedt diverse lease proposities; Privé lease, Operational lease, Financial lease, Shortlease, Sale & lease back, en e-bike lease via Van Mossel Fietslease. Daarnaast richt Van Mossel zich ook op wagenparkbeheer en poolbeheer.

Dit doen we met een internetpropositie (direct weten waar je aan toe bent door onmiddellijk een online prijsberekening te maken en een gegarandeerde snelle afhandeling te verzekeren), een dealergerelateerde propositie (korte lijnen tussen de vestigingen van ons autobedrijf en ons leasebedrijf) of een universele propositie (aanbod van alle merken). De leasebedrijven zijn vertegenwoordigd in de Benelux. De leaseklant kan zowel terecht bij de lokale leasevestigingen als bij elke dealervestiging.

Car Solutions 1 v2. overige mob bedrijven

Diensten

Een one-stop shop

Naast de dealer & lease bedrijven kun je ook terecht bij een van de Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten, Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van je bedrijfswagens en Van Mossel Energie.